Noi vrem Pace ! Voi ce faceți ?

Criza economică – De la acordurile militare la sărăcirea populației – sursa: genocid.ro

În termenii propagandei oficiale a oricărui stat, orice criză economică are drept cauză „întotdeauna” ori factori externi, ori o „inflație” cauzată de lipsa de clienți (?!) , ori geopolitica, ori… ori… ori…

Ceea ce nu se afirmă niciodată în mod oficial este că nu există și nici nu a existat vreodată, criză economică fără ca acesta să fi fost programată fix de către „oficiali”, într-un scenariu care se numește „Controlul asupra populației”. Bineînțeles că „experții” și „specialiștii” vor contracara astfel de afirmații prin etichetarea tot mai răspândită ca fiind „Teoria Conspirației”. Din fericire, pentru ca adevărul să triumfe, dar din nefericire pentru că problema rămâne și devine și mai gravă – fiind o permanentă conspirație reală, în ultimii ani cam toate „Teoriile Conspirației” s-au adeverit ca fiind Conspirații și nu Teorii.

Revenind la Criza Economică, o să luăm exemplul prezentei crize din România, care este de abia pe la jumătatea planului conspirativ și care a fost declanșată odată cu „pandemia” de covid. Cât timp s-a instalat prima parte a crizei, populația a fost ținută ocupată de isterizarea în masă prin intermediul mass-mediei -plătită pe față, cu concursul medicilor „salvatori” și datorită ordinelor executate în masă de către guvernanți, președinte, parlamentari etc. Astfel prețul la combustibili, materiale de construcții și alimentele de bază au fost încă din iarna lui 2020 în continuă creștere fără o justificare economică reală la acel moment.
Astfel a fost mai ușor de înghițit pe nemestecate când ni s-a spus la nici un an distanță că ne așteaptă o criză economică majoră datorită razboiului dintre Rusia și Ucraina, fapt care este aparent real, dar cauza adevărată a crizei este ținută ascunsă.

Există un adevăr în amplificarea crizei economice datorită războiului, dar să nu uităm că acest conflict a venit pe fondul unei crize deja existente despre care „oficial” nu se vorbea deloc.
De aceea vom arată clar cu documente și prin „măsurile” luate de către „autoritățile” statului român, că de fapt criza economică este cel puțin consecința unui plan de supunere orbească a populației, pe lângă corupție și furtul pe față din buzunarul nostru.
O să mai arătăm că e vorba de trădare, de fapte penale în formă continuată și de grup de crimă organizată în interiorul instituțiilor statului la cel mai înalt nivel.

Documentul oficial care deschide calea crizei economice din România este Acordul Militar  dintre Guvernul României și Cabinetul de Miniștrii al Ucrainei din data de 05.09/2020.
După cum indică data semnării acordului, eram în plină „pandemiei” și ultima grijă a guvernului ar fi trebuit să fie un acord militar când poporul suferea economic și financiar pe fondul isteriei „oficiale” covid.
Acordul militar este ratificat prin Legea nr. 199 din 16 iulie 2021, adică tot în plină „pandemie”, dar mai ales în plin război între Ucraina și Rusia.

Trebuie menționat că până la acest Acord Militar relațiile bilaterale dintre România și Ucraina cuprindeau cam 180 de titluri oficiale, din care cu referire la domeniul militar sunt doar două.
Primul document este Tratatul din 2 februarie 1997 cu privire la relațiile de bună vecinatate și cooperare dintre România și Ucraina, care stipulează sec și nepermis de permisiv din punct de vedere legal următoarele: „Articolul 6, alin. 3. Părţile contractante vor realiza colaborarea în domeniul militar pe baza unor acorduri separate între organele lor de stat competente.” Natura permisivității din punct de vedere al dreptului național și internațional este evidentă și nu avem loc aici s-o detaliem.


Al doilea document „oficial” care face referire la domeniul militar este Hotărârea nr. 1.130 din 23 decembrie 2014privind aprobarea Acordului de management financiar între România, prin Serviciul Român de Informaţii, şi Oficiul pentru Control Financiar al NATO, privind Fondul de sprijin al NATO pentru Ucraina în domeniul apărării cibernetice, din care aflăm, conform MOF pagina 25, că *) Acordul are caracter militar și se comunică doar Serviciului Român de Informații. Iarăși nu vom detalia aspectele permisivității din punct de vedere legal, specificând doar că într-o anchetă viitoare acest subiect va fi dezvăluit cu probe și surse autentice care arată clar că „legalitatea” acordului este nulă și că doar acoperă alte operațiuni care se încadrează la fapte penale cu trimitere directă la Operațiunea „Octombrie Roșu” și cauzele reale ale semnării acordului care a dus la compromiterea de probe.

După cum se remarcă, timp de 32 de ani, până-n 2021, nu am excelat în a coopera militar cu Ucraina, cel puțin nu „legal” prin acorduri care să nu încalce Constituția României și legile în vigoare, sau și mai grav să acopere fapte prevăzute de Codul Penal și facem referire în special la Trădare și atentat la Siguranța Națională. Așadar dintr-o dată în 2020 se semnează, pur întâmplător, un Acord militar cu Ucraina și asta fix înainte de atacul Rusiei asupra acestor teritorii.

Atât NATO cât și „oficialii” din România, țară membră NATO, dar mai ales vecină cu Rusia, știau foarte bine la ce expun țara noastră. Și au făcut-o!

Reluând problema Crizei Economice putem remarca, fiind mai mult decât evident, că România nu numai că se expune unui posibil atac din partea Rusiei, dar alocă în mod public și mai ales pe ascuns (dovezile vor face parte din ancheta despre Operațiunea „Octombrie Roșu”) resurse pe care le iau de la gura poporului român.

Și totuși pare neverosimil ca doar „puținul” ajutor militar dat Ucrainei să ridice gradul de risc al Crizei Economice, dar oamenii simt pe pielea lor și văd trupele străine aflate pe teritoriul nostru, bazele militare, mișcările masive către granița cu Ucraina, iar ceea ce văd cel mai clar pe pielea lor este că „oficialii” se ocupă mai mult de Ucraina și mai deloc de Criza Economică din România.

Știm că „experții” și „specialiștii” pot veni și vor veni poate, cu diverse „explicații” pentru a duce în derizoriu acest material, dar suntem mult mai siguri că va fi ignorat, tocmai pentru că am deschis cutia Pandorei și ei știu că cine se apropie de ea va fi înghițit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *