Romanii vor PACE nu Război, militanții pacifiști au fost la fata locului – Războiul Informațional

Duminică 20 noiembrie 2022 un grup de români foarte motivați s-au deplasat din proprie inițiativă în județul Brașov la baza militară Cincu, bază la care staționează militari francezi, belgieni și olandezi spre a transmite un mesaj de pace. Argumentele grupului de activiști români sunt aceleași cu ale pacifiștilor din Europa: „NATO este o alianță defensivă care nu-și mai respect statutul”, “Ucraina nu este membră NATO”, implicarea NATO  în acest război ar putea să declanșeze un conflict global.

 Ceea ce multă lume nu conștientizează, este că escaladarea acestui conflict ne poate duce la un dezastru planetar. România nu este amenințată în mod direct iar țara noastră în urma declanșării unui război ar putea deveni prima ținta lovită. Delegația care s-a deplasat la baza militară Cincu este susținută de un număr mult mai mare de cetățeni români, care din diverse motive nu s-au putut organiza suficient de repede, timpul fiind foarte scurt.

 Din mesajul Declarației reiese teama românilor față de o eventuala escaladarea conflictului și de implicarea țării noastre în războiul altora.

 Această escaladare poate fi generată și de aducerea pe teritoriul nostru a unor tehnici superioare de luptă care ar putea transforma țara noastră într-o țintă. … continuarea pe site https://razboiulinformational.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *