Marșul păcii 24.01.2024

MARȘUL PĂCII 24 IANUARIE 2024

Românii care vor PACE au participat pașnic pe 24 ianuarie 2023 în București și în alte localități din țară la un marș autorizat, MARȘUL PĂCII.

Pe postul de televiziune România Tv s-a lansat din oră în oră la Breaking News o alertă falsă, prin care au fost acuzați toți cei prezenți de extremism și neo-legionarism.

Știrea transmisă într-un mod panicard și lansată în mod repetat a avut ca scop descurajarea populației de a mai îndrăzni să dorească PACE sau de a mai avea vreo reacție de împotrivire față de deciziile restrictive, neconstituționale, decizii care încalcă flagrant drepturile omului, decizii transformate în legi de către guvernatorii României.   https://www.youtube.com/watch?v=23AYcuf7eto

Considerând că imaginea tuturor românilor este prejudiciată de această știre, am considerat că formularea acestui drept la replică este legală și mai ales necesară.

NOI NU VOM RENUNȚA!

Cei care doresc sa se alăture, ne pot găsi prin pagina de contact de pe oricare dintre site-urile:

https://vrempace.ro/https://unitateapoporului.ro/https://reporterifaravoie.ro/https://genocid.ro/

Să fim uniți în gând și-n faptă, pentru țară, neam și credință! Dumnezeu este cu noi!

Argumentele grupului de activiști români au fost și sunt aceleași cu ale pacifiștilor din întreaga Europă: „NATO este o alianță defensivă care nu-și mai respectă statutul, Ucraina nu este membră NATO iar implicarea NATO în acest război ar putea să declanșeze un conflict global. “

SUBMINAREA SECURITĂȚII NAȚIONALE a ROMÂNIEI

1). Din legea apărării naţionale a României nr 45/1994 a fost abrogat art. 5 care prevedea:

“… Desfășurarea exercițiilor și operațiunilor armatei, cu durata determinată, care implică intrarea, staționarea ori trecerea unor unități militare străine pe teritoriul României, se aprobă, pentru fiecare caz în parte, de către Parlamentul României, la solicitarea prealabilă a Președintelui României.

https://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck.htp_act_text?idt=14400  –

2). În legea 291/2007 articolul 54:1 se precizează: „Se abilitează ministrul apărării naţionale să emită ordine şi instrucţiuni pentru punerea în aplicare a prevederilor prezentei legi. (fara consultarea poporului sau a parlamentului) https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/86736

3). În aceste condiții, Ministerul Apărării Naționale a emis în noiembrie 2022 un ordin fără consultarea parlamentului și fără informarea populației, Ordinul nr. M.192/2022 din 17 noiembrie 2022 prin care la pct 12 Articolul 232 MApN permite:

“… Intrarea pe teritoriul României a oricăror forțe armate străine care să se cantoneze în România sau doar să o traverseze; la aliniatul a. se precizează că: armatele străine sunt libere să transporte în România produse și echipamente militare, armament, muniții, explozivi, materiale radioactive și alte bunuri periculoase.

 (în asemenea condiții se poate presupune că există și posibilitatea declanșării de ostilități cu alte state de pe teritoriul României.) https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/261769

România nu este amenințată în mod direct iar țara noastră în urma declanșării unui război ar putea fi prima țintă lovită. Ceea ce multă lume nu conștientizează este faptul că, dacă nu împiedicăm acum implicarea României într-un război (în interesul altor state), nu vom mai putea face nimic atunci când vor începe încorporările. Cei care vor refuza încorporarea vor fi numiți trădători și li se vor întocmi dosare penale.

Excaladarea conflictului existent la granița României va genera un mare haos ce ar putea duce la un dezastru planetar. Noi românii vrem pace, noi nu vrem război!

                        ALEGE PACEA! ALEGE VIAȚA! ALEGE ROMÂNIA!

Dumnezeu să ne ajute!            

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *